31.10.2020 |
clicama

Mollet engega el projecte d'urbanització del lateral de la C-17

Les empreses ja poden presentar la seva oferta per al projecte d'urbanització del lateral de la C-17.

Mollet engega el projecte d'urbanització del lateral de la C-17

L'Ajuntament de Mollet ja ha publicat l'anunci de licitació del projecte d'urbanització del lateral de la C-17 d'accés al Polígon Industrial de Can Magarola i els carrers adjacents. Les empreses que s'hi vulguin presentar, ho han de fer en el termini d'un mes.

La urbanització del lateral de la carretera C-17 en direcció Bcn-Vic a l'alçada del Polígon Industrial de Can Magarola suposarà una gran millora per a la mobilitat d'aquest espai industrial de la ciutat. El nou lateral permetrà l'accés directe al polígon des de la C-17 (quan actualment cal entrar a Mollet i accedir al polígon des de la rotonda de Can Pantiquet, o bé, accedir-hi des de Parets).

La construcció del lateral de la C-17 discorrerà des de la sortida de Mollet-Martorelles (pont de l'Aiguabarreig) fins a l'alçada de la fàbrica Damm. Per tant, el lateral també suposarà una gran millora de la mobilitat per dins del polígon industrial.

A més a més, el nou lateral també permetrà accedir de manera directa des de la C-17 fins al barri de La Casilla. El projecte té un pressupost de 4,8 milions d'euros.

Mollet engega el projecte d'urbanització del lateral de la C-17
comentaris