06.06.2020 |
clicama

Mollet encén avui l'enllumenat nadalenc i enceta la campanya de Nadal

Mollet encén avui l'enllumenat nadalenc i enceta la campanya de Nadal

Amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc, Mollet arrenca aquest dimecres 5 de desembre la campanya de Nadal. L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, i representants del teixit comercial de la ciutat s'encarregaran, a les 17.30 h, d'encendre la il·luminació de Nadal Aquest any, l'encesa ha canviat d'ubicació: serà als Quatre bancs, a la Rambla amb el carrer de Barcelona, en comptes de la plaça de Prat de la Riba.

L'horari de l'enllumenat nadalenc serà de les 17.30 h fins a les 22.30 h, des del dimecres 5 de desembre fins al 7 de gener. Com ja fa anys, l'Ajuntament de Mollet segueix apostant per celebrar un Nadal respectuós amb el medi ambient i l'estalvi energètic. Per aquest motiu, de nou, tota la il·luminació d'aquestes festes serà de baix consum.

Des del dimecres 5 de desembre fins al dissabte 5 de gener, es faran més de cinquanta activitats per tot Mollet. La novetat més destacada és l'espectacle Carrilló Noël, de la companyia Cia La Tal, amb més de 30 anys d'experiència i que ha portat els seus espectacles per tot Europa. El Carrilló Noel és un muntatge original i divertit, que farà les delícies del públic. Les representacions es realitzaran el 14 de desembre, a la plaça de Prat de la Riba, a les 19, 19.45 i 20.30 h.

La resta d'actes que tampoc convé perdre's són els següents: la il·luminació de La casa del Tió i la xocolatada infantil a la Masia de Can Borrell; la Marató radiofònica de recollida de joguines de la Creu Roja, que organitza Ràdio Mollet; la nova edició del Mercat Nadalenc a la plaça de Prat de la Riba, amb parades de menjar, beguda o ornaments; la Fira del Regal de Nadal, a la Rambla Balmes amb Fiveller; el pessebre vivent, al parc de Can Mulà o els concerts de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Durant aquestes dates, i per facilitat l'accés als eixos comercials, es tornaran a oferir tiquets de 30 minuts d'aparcament gratuït a les zones blaves.

Mollet encén avui l'enllumenat nadalenc i enceta la campanya de Nadal
comentaris