26.01.2021 |
clicama

Mollet dona divendres la benvinguda al Nadal amb l’encesa de la il·luminació

Mollet dona divendres la benvinguda al Nadal amb l’encesa de la il·luminació

Aquest divendres 4 de desembre Mollet del Vallès donarà el tret de sortida a les festes de Nadal amb l’encesa de l’arbre que s’ha col·locat als quatre bancs i les llums dels carrers del centre de ciutat. La llum s’encendrà cada dia, fins al dia 6 de gener, de 17.30 h a 22.30 h.

 L’encesa d’enguany serà diferent per la pandèmia. Aquest any, els llums de l’arbre de Nadal de la plaça de Catalunya i la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat es farà sense un acte formal d’encesa per evitar les aglomeracions que es produïen tradicionalment.

Tot i això, donada la importància que té l’acte per l’activitat comercial de Mollet, l’acte comptarà amb la presència de l’alcalde, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, i alguns representants del teixit comercial.

L’Ajuntament de Mollet va iniciar la setmana passada les tasques de col·locar la il·luminació nadalenca als carrers més cèntrics de la ciutat. Aquest any, la decoració, que vol contribuir a animar i a dinamitzar la campanya comercial de Nadal, serà pagada íntegrament per l’Ajuntament de la ciutat a causa de la delicada situació econòmica per la qual passa el teixit comercial a conseqüència de l'epidèmia de Covid-19. En aquest sentit, l’Ajuntament va anunciar fa uns dies que la decoració nadalenca s’adaptaria a les actuals circumstàncies i seria més modesta que la d’altres anys.

Mollet dona divendres la benvinguda al Nadal amb l’encesa de la il·luminació
comentaris