23.01.2021 |
clicama

Mollet distribueix una nova targeta per facilitar l’ús de les deixalleries

Mollet distribueix una nova targeta per facilitar l’ús de les deixalleries

L’Ajuntament de Mollet ha començat a enviar la nova targeta de la deixalleria a cada domicili amb l’objectiu de facilitar el seu ús i el reciclatge. Actualment els veïns de Mollet poden gaudir de bonificacions de la taxa de recollida de residus en funció del nombre d’usos que es facin al llarg de l’any, unes bonificacions que poden arribar fins al 20%.

Aquesta targeta permet que la ciutadania pugui registrar d’una manera més ràpida, senzilla i segura l’ús de la deixalleria municipal, de la deixalleria mòbil i del servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells, expliquen des de l’Ajuntament de Mollet

La nova targeta amb codi de barres serveix per a totes les persones que viuen al mateix domicili. La primera vegada que cada membre de la llar faci servir-la haurà de portar el DNI. Així, si en la pròxima ocasió no es porta físicament la targeta també se’n podrà registrar l’ús.

El regidor Raul Broto ha afirmat que “El govern municipal estem convençuts que el millor residu és el que no es produeix així que continuem esmerçant esforços, però volem posar a l’abast de la ciutadania totes les eines que tinguem al nostre abast per arribar a l’objectiu del residu zero. I amb aquesta targeta que tindran totes les llars de la ciutat fem un pas més en aquest camí perquè facilitarà el reciclatge a la ciutat i fent-lo d’una manera més senzilla, més ràpida i més segura.”


 

Mollet distribueix una nova targeta per facilitar l’ús de les deixalleries
comentaris