Martes. 21.11.2017 |
El tiempo
Martes. 21.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Mollet dedica set dies d’activitats a la gent gran

Del 15 al 22 de maig se celebrarà el Per molts anys!

Foto d'Arxiu d'un dinar de la Gent Gran
Foto d'Arxiu d'un dinar de la Gent Gran
Mollet dedica set dies d’activitats a la gent gran

Del 15 al 22 de maig se celebrarà el Per molts anys!, una setmana d’exposicions, música, teatre, playback, cinema, esport, ball, internet i ràdio, organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat.

                 

El Per molts anys! 2017 arrencarà el dilluns 15 de maig, a les 18 h, al Centre Cultural La Marineta amb la inauguració de l’exposició Des de Mollet amb Ritme!, una mostra d’arts plàstiques, de vídeo i de la instal·lació de micro-relats Et convido al ball!

 

Els dies 16, 18 i 22 de maig es faran els espectacles de playback al Teatre de Can Gomà i el 17 de maig, l’actuació del grup de teatre al Mercat Vell. Totes aquestes activitats estan realitzades íntegrament per entitats de gent gran de Mollet.

 

Un altre dels actes destacats és L’itinerari de natura, un recorregut a peu de quatre quilòmetres des de la Masia de Can Borrell fins els Pinetons, amb activitats saludables a l’aire lliure. La caminada es farà el dimecres 17 de maig i començarà a les 9.30 h. Les inscripcions s’han de fer a [email protected] abans del 12 de maig.

 

El dimecres 17 de maig hi haurà tres actes més a tenir en compte: Connecta’t al món, perquè la gent gran que encara no ho hagi fet descobreixi internet a l’Ateneu de 10 a 11.30 h; l’emissió en directe del programa de Ràdio Mollet La nostra gent gran, de 12 a 13 h, i l’acte de reconeixement de les persones de Mollet que fan 100 anys aquest 2017.

 

La setmana per a la gent gran de Mollet continuarà fins el dilluns 22 de maig. Totes les activitats són gratuïtes i cal recordar que la capacitat dels espais tancats és limitada.

 

 

Comentarios