26.05.2020 |

El comerç protagonitza el segon cap de setmana del Mollet és Fira

El comerç protagonitza el segon cap de setmana del Mollet és Fira

Amb la Fira Comerç i Qualitat de Vida, Mollet tanca l’edició de 2018 després de dos caps de setmana del Mollet és Fira, que enguany celebrava la sisena edició amb el nou model de fira. Si bé la setmana passada Mollet Gurmet i Motor va omplir la rambla Balmes i l’avinguda Llibertat, aquest cap de setmana ha estat el torn del Parc de les Pruneres i l’avinguda Balmes. Consulta la galeria d'imatges.

Milers de persones han pogut veure entre dissabte i diumenge els prop de 180 expositors de la fira sectorial, majoritàriament de la ciutat. Tanmateix, l’escenari del Parc de les Pruneres ha estat l’eix d’algunes de les actuacions en directe com ara balls de Ca n’Arimon, gimnàstica rítmica del Club Esportiu Pantiquet, una sessió de zumba amb l’Escola Sant Gervasi o una actuació del grup Aura, de Sabadell.

Un dels espais que van camí de consolidar-se és la Passarel·la, que se situa entre l’arc i els panells del Parc de les Pruneres. En aquest espai va tenir lloc l’activitat de cabells solidaris i una desfilada de moda, a càrrec del dissenyador Miguel Ángel Ibáñez. Els talls solidaris de cabell va constar d’un grup de perruquers de la ciutat que van oferir talls en benefici de l’Associació contra el Càncer. “Som diferents perruquers i gràcies en aquesta activitat ens ha servit per ajuntar-nos i recolzar-nos. És una molt bona sensació tirar endavant projectes com aquest”, va explicar una de les professionals del grup de perruquers, Pepi Jové. L’activitat va poder recaptar més de mil euros.

Pel que fa al dissenyador Miguel Ángel Ibáñez, va fer una nova desfilada a Mollet és Fira per segona vegada. “A la gent li ha agradat molt la col3lecció. La meva moda fa mescles de tipus de roba”, va dir Ibáñez, que va remarcar: “enguany ho hem fet millor que l’any passat, més àgil i la gent ha estat més entretinguda”.

També van haver altres activitats, com ara una sessió de ioga o el llançament d'un coet

El Mollet és Fira de diumenge va estar marcat per la pluja. De fet, al migdia ja s’hi va haver de suspendre per la gran quantitat de pluja que va afectar sobre la ciutat. Tot i això, queda pendent la realització dels sortejos del Mollet és Fira, que consta de sis 6 premis de 1.000 euros per gastar als comerços de Mollet, 10 premis de 200 euros per gastar als comerços de la ciutat, 10 carros de compra per valor de 50 euros i diferents paquets d'obsequis per tema (moda, oci, benestar, etc.). Properament, l’Ajuntament de Mollet comunicarà quan es pdorà fer el sorteig.  

El comerç protagonitza el segon cap de setmana del Mollet és Fira
comentaris