24.04.2019 |
clicama

Mollet apagarà espais emblemàtics per participar en l'Hora del Planeta

El campanar i la font s'apagaran
El campanar i la font s'apagaran
Mollet apagarà espais emblemàtics per participar en l'Hora del Planeta

Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'adherirà a la campanya de l'Hora del Planeta que se celebra aquest dissabte 24 de març. El propòsit d'aquesta iniciativa, considerada com el moviment més gran ambiental de la història, és conscienciar a la societat sobre la necessitat d'adoptar mesures per fer front al canvi climàtic amb una apagada elèctrica voluntària durant una hora.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Mollet apagarà els llums d'alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics el dissabte 25 de març entre les 20.30 i les 21.30 h.

Els edificis seran el campanar de l'Església, la Font modernista de Prat de la Riba, la Rotonda del Calderí i la Rotonda de la Vinyota

Amb aquesta adhesió, Mollet del Vallès es convertirà en una de les 7.000 ciutats d'arreu del món que s'espera que un any més se sumin a la campanya.

L'objectiu d'aquest acte simbòlic adreçat a la lluita contra el canvi climàtic és conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d'adoptar mesures per reduir les emissions contaminants, així com estalviar energia i reduir la contaminació lumínica.

L'Hora del Planeta és un esdeveniment mundial impulsat per l'organització
World Wide Fund for Nature (WWF) i el primer cop que es va organitzar va ser a Sidney l'any 2007.

Comentarios