17.12.2018 |

Mollet es bolca amb La Marató de TV3 amb una dotzena d'activitats celebrades

Diumenge van tenir lloc a la ciutat la meitat de les accions amb una escudella popular o un vermut solidari

Una de les activitats amb el vermut solidari de diumenge.
Una de les activitats amb el vermut solidari de diumenge.
Mollet es bolca amb La Marató de TV3 amb una dotzena d'activitats celebrades

Des d'una escudella popular fins a una caminada popular o un vermut. Mollet del Vallès ha tornat a oferir la seva cara més solidària amb una dotzena d'activitats per recaptar diners per a La Marató de TV3, que va celebrar-se diumenge passat amb una recaptació total amb més de 7 milions d'euros. Enguany, es recaptava diners per seguir investigant sobre les malalties infeccioses. 

La meitat de les activitats van celebrar-se concretament diumenge. Així doncs, la ciutat va comptar amb una xocolatada popular, de la Penya Barcelonista amb una recaptació de 1.000 euros; un vermut solidari, de 4YOU&4ME amb 735 euros; tallat de cabell amb vermut, del Casal Cultural amb 1.300 euros; i també dues caminades populars per Gallecs, de l'Ajuntament i de la comunitat escolar de Cal Music; i una escudella popular, del Casal Tabaran.

Les altres activitats que van tenir lloc dies abans de La Marató de TV3 van ser una paella popular, dels Castellers de Mollet amb 717 euros recaptats; una obra de teatre en anglès, de Kids&Us Mollet amb 377 euros; una activitat per a la gent gran de la Residència Les Masies de Mollet amb 161 euros; i també un vermut solidari, de 4YOU&4ME; activitats lúdiques a l'Escola Sant Gervasi; i un contacontes solidari, a l'Escola Can Besora.

Comentarios