03.03.2021 |
clicama

La mobilitat a Mollet s’ha reduït en un 90 % pel coronavirus

A partir de demà es redueix el servei d’autobús a la ciutat i es manté l'aforament limita
La mobilitat a Mollet s’ha reduït en un 90 % pel coronavirus

El confinament majoritari dels veïns de Mollet per l’epidèmia de coronavirus s’ha deixat notar, i molt, en la mobilitat. Segons informa l’Ajuntament de Mollet la reducció de desplaçaments, habitualment en vehicle privat, s’ha reduït en un 90%.


Això també s’ha notat en l’ús del transport públic de la ciutat. Per aquest motiu, a partir de demà dijous, l’Ajuntament de Mollet ha decidit que els horaris de pas dels busos seran els habituals del mes d’agost passant de tres busos a dos diaris. També se seguirà aplicant la norma fixada fa uns dies per lluitar contra la pandèmia del coronavirus per la qual l’aforament màxim del passatge és d’1/3 de la capacitat dels vehicles. Quan s’arribi a aquesta capacitat, el bus no s’aturarà fins que algun usuari o usuària baixi i deixi més espai.


També, com a mesura per lluitar contra la transmissió, els conductors d’autobusos han deixat de vendre bitllets i donar canvi. Els bitllets i títols de transport s’han de comprar a les màquines o als estancs.


L’Ajuntament de Mollet, seguint les recomanacions del departament de Territori i Sostenibilitat sobre les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic per combatre la propagació del coronavirus, també procedeix a netejar diàriament els autobusos amb canons d’ozó per garantir la seva desinfecció.


 

La mobilitat a Mollet s’ha reduït en un 90 % pel coronavirus
comentaris