07.04.2020 |
clicama

Les minideixalleries de Mollet han recollit més de 40.000 quilos de petits residus

Les minideixalleries de Mollet han recollit més de 40.000 quilos de petits residus

Des de principis de l’any 2007 fins ara, les minideixalleries de Mollet – un total de 20- han recollit més de 40.000 quilos de petits residus per reciclar, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet.

Actualment, els residus recollits per la vintena de minideixalleries són taps de suro, cartutxos d’impressora, Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE) de petit format, piles i acumuladors, acumuladors i bateries, i bombetes de baix consum i leds. Aquest material, per la seva naturalesa, en cap cas pot acabar en un abocador.

Els residus recollits han anat variant al llarg dels anys en funció de la demanda. Ara, per exemple, ja no es recullen CD’s o DVD’s ni bateries de mòbils.
El regidor d’Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, ha destacat que les minideixalleries de Mollet s’han anat adaptant a les demandes dels nostres consumidors, tant pel que fa als nous tipus de residus com a l’actualització de les pestanyes que indiquen on va cada deixalla
Per a Raúl Broto “aquest fet diferencial és el que fa que traiem el màxim rendiment de les nostres minideixalleries”. A més, “els 40.000 quilos de petits residus són una dada molt positiva per a la ciutat, que mai hagués estat possible sense la col·laboració de la ciutadania que fa un gran i bon ús de les minideixalleries .

Comentarios