20.09.2019 |
clicama

La millora de l’enllumenat del barri de Lourdes s’iniciarà abans del juliol

La millora de l’enllumenat del barri de Lourdes s’iniciarà abans del juliol

Les obres de millora de la il·luminació del barri de Lourdes s’iniciaran abans del juliol. Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, ja s’ha adjudicat el contracte que permetrà substituir la il·luminació actual per una de tipus LED “més nítida, neta i sostenible”.

La renovació de l’enllumenat del barri és fruit del procés participatiu, Lourdes decideix realitzat fa uns mesos en el que els veïns i les veïnes del barri van escollir la substitució de l’enllumenat del barri.

D’altra banda, també com a conseqüència del procés participatiu Lourdes decideix, ja s’ha aprovat el projecte de l’arranjament de la riera del carrer Juan Ramon Jiménez, on es recullen les demandes del veïnat.

La proposta comporta, entre d’altres, l’eixamplament de la vorera i un seguit d’actuacions per millorar les condicions d’accessibilitat dels vianants, eliminant les barreres existents i millorant la imatge de la riera.

D’altres actuacions que també es duran a terme estan encaminades a preveure que possibles riuades no afectin l’accés als recorreguts principals.

En aquest cas s’ha adjudicat el contracte per executar les obres de condicionament d’un tram del camí de Can Vila.

El projecte preveu actuacions per millorar l’accessibilitat per als vianants i la seguretat per a la circulació de vehicles.

Comentarios