01.03.2021 |

Milers de visitants al Mollet és Fira

IMG_3151
Milers de visitants al Mollet és Fira

Milers de persones han omplert el primer cap de setmana del Mollet és Fira amb les fires sectorials Motor i Gurmet. Des de la plaça Prat de la Riba fins a l’Avinguda Llibertat, el centre ha comptat amb paradistes especialitzats en les temàtiques del motor, de els dues o quatre rodes, i en l’alimentació. Concretament, la part dedicada a l'alimentació té prop d'un centenar de participants, mentre que la part del motor, una quarantena d’expositors.

El centre de Mollet ha comptat amb tallers de tast de vins, elaboració de pa o una desfilada de platets al Mercat vell, mentre que al motor hi havia simuladors de conducció de vehicles, exposició d'autors o motos del segle passat o un circuit de cotxes a pedals. "La valoració és molt positiva perquè hem vist, i el que ens diu la gent, que estan molt satisfets amb les activitats fetes", admet la regidora de Comerç, mercè Pérez, que ha remarcat: "enguany s'han lliurat uns 2.500 globus, que vol dir, que s'han donat 2.500 globus a infants, que han vingut amb les seves famílies. Ha vingut molta gent". 

El proper cap de setmana segueix el Mollet és Fira amb les fires Comerç i Qualitat de vida, entre el parc de les Pruneres i la Rambla Balmes. 

Milers de visitants al Mollet és Fira
comentaris