27.02.2021 |
clicama

Mil denúncies a Mollet per saltar-se el confinament

EUDHgeLXYAIRNUx
Mil denúncies a Mollet per saltar-se el confinament

Des que es va decretar l’estat d’alarma a causa de la covid-19, els diferents cossos policials que operen a Mollet han tramitat mil denúncies per incompliment de les restriccions de confinament, segons ha informat avui l’Ajuntament de Mollet.


Només aquest cap de setmana, el segon en què es permet sortir a passejar i fer esport, se n’han interposat més de 50.


Fins al dia d’avui, la Policia Municipal ha fet més de 4.100 controls a persones i vehicles. Els controls es fan amb vehicle, a peu i amb bicicleta. Els controls es fan tant al nucli urbà com a la zona de Gallecs per garantir el compliment de les normes.


L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha dit que “les multes no són el remei miraculós que frenarà la propagació de la Covid -19 sinó que ho farà la responsabilitat personal”. I recorda que “la policia municipal seguirà vetllant pel compliment de les mesures establertes, però cal que tots i totes prenguem consciència, apliquem el sentit comú i complim amb les recomanacions de les autoritats sanitàries com a única garantia per fer front a la pandèmia. Cada acció, cada persona compta, perquè només ens en sortirem junts.” 


Malgrat les excepcions, l’Ajuntament pensa que la majoria de persones respecten les normes de confinament. 

Mil denúncies a Mollet per saltar-se el confinament
comentaris