17.02.2019 |

Més de 300 persones mengen paella al Concurs d'El Casal

Més de 300 persones mengen paella al Concurs d'El Casal

Més de 300 persones, repartides entre nou entitats, van participar al 31è Concurs de Paelles. L’activitat va tenir lloc diumenge a El Jardinet i va estar organitzat per El Casal Cultural, que serveix per fer un aplec d’entitats per donar la benvinguda a l’estiu de Mollet.

El concurs compta amb dues categories, amb la més vistosa i la més gustosa. La categoria més vistosa va guanyar-la la colla Els Boletarires, que van mostrar una pella de bolets amb peix. Pel que fa a la més gustosa, va guanyar la colla molletana La Gallineta, formada per joves, que van oferir una apella de carn i peix; en segon lloc va quedar la Penya Aguardiente; i en tercer, els Morats, amb una paella de verdura. “El concurs és una excusa per fer un aplec i celebrar els solstici d’estiu. Estem satisfet d’aquesta nova edició, que ja sumen 31 anys fent el concurs”, admet el president d’El Casal Cultural, Josep Cot.

N’hi va haver de paelles ben vistoses, tot i no guanyar un premi, com per exemple, la formada pel PDeCAT, que va ser la més nombrosa, amb un grup de prop d’una setantena de persones, que va ser especialment groga.

Comentarios