16.01.2019 |
clicama

Més de 500 persones participen en la caminada solidària organitzada per Parets Contra el Càncer

El recorregut de 3 quilòmetres va acabar amb l'actuació de la Colla Castellera de Parets

Parets Contra el Càncer
Parets Contra el Càncer
Més de 500 persones participen en la caminada solidària organitzada per Parets Contra el Càncer

Ahir al matí va tenir lloc la caminada solidària organitzada per l'associació Parets Contra el Càncer. El recorregut de 3 quilòmetres va sortir des del Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez i va arribar a la plaça de la Vila. L'activitat es va fer coincidir amb el Dia Mundial contra el càncer. Aquesta ha estat la primera caminada solidària que han organitzat però, veient l'èxit de participació que ha tingut, més de 500 persones, és molt probable que no sigui la darrera. La Montserrat Muntané es mostrava molt contenta perquè, tot i que la pluja va aparèixer de forma molt suau cap al final del matí, "l'ambient està molt animat i estem molt contents en veure l'alta participació de la gent".

Aquesta primera edició de la Caminada Solidària ha comptat amb el suport de l'empresa Barnasfalt. En ella han participat altres entitats per donar suport a la causa, és el cas dels Manyacs, que han fet una actuació emmarcada dins de la caminada solidària.

El temps va respectar l'activitat perquè va ploure, però molt poca cosa, i només es va començar a notar la pluja un cop el recorregut va finalitzar. La Núria Álvarez és una de les altres participants i explica que la pluja no va ser cap impediment.

Parets Contra el Càncer és una associació sense ànim de lucre que ajuda als malalts de càncer i a les seves famílies amb serveis com ara atenció psicològica, fisioteràpia i alimentació, així com un acompanyament essencial en el procés de curació de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Comentarios