28.11.2020 |
clicama

Més de 500 molletans ja s’han fet una PCR a l’Espai Sant Jordi

Més de 500 molletans ja s’han fet una PCR a l’Espai Sant Jordi

Aquest dimarts l’Espai Sant Jordi al barri de Plana Lledó, fa una setmana que és el nou punt a Mollet per fer les proves de detecció de la Covid-19 que es fan als contactes asimptomàtics dels casos que donen positiu. Des de la seva entrada en funcionament més de 500 molletans han passat per aquest punt per fer-se una prova PCR. L’espai funciona cada dia a la setmana fent proves PCR a entre 70 i 80 persones diàriament, segons es va informar aquest dilluns en la comissió municipal que fa el seguiment de l'epidèmia de Mollet.
La xifra de persones que es fan les PCR es manté molt alta tot i que en els darrers dies està baixant tant la xifra de contagis com la incidència de la pandèmia en el conjunt de la població fruit de les diverses mesures de confinament que s’han pres. Tot i això la Covid-19 encara té una incidència molt important i en la darrera setmana s’han registrat 152 nous casos de persones que han donat positiu en Covid-19 a la ciutat.
L'Espai Sant Jordi funciona de dilluns a diumenge, en horari de 8 a 20 hores, amb cita prèvia.
El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va demanar col·laboració a l’Ajuntament per disposar d'un espai per a dur a terme les proves de detecció de la Covid-19 que es fan als contactes asimptomàtics i l’Ajuntament de Mollet del Vallès va cedir l'Espai Sant Jordi
L’objectiu de cercar alternatives més enllà dels seus espais propis de l’ICS donada la situació actual, amb un elevat nombre de casos de coronavirus, és evitar un augment del temps d’espera per fer-se la prova, així com continuar garantint la seguretat i confortabilitat, tant de la ciutadania com dels professionals que treballen en aquests espais.

Més de 500 molletans ja s’han fet una PCR a l’Espai Sant Jordi
comentaris