17.07.2019 |
clicama

Més de 100 paretans seran voluntaris en el Gran Recapte a supermercats de Parets

El Gran Recapte es durà a terme el 30 de novembre i 1 de desembre a tot Catalunya

Més de 100 paretans seran voluntaris en el Gran Recapte a supermercats de Parets

Aquest 2018 el Gran Recapte d'Aliments es farà els divendres dia 30 de novembre i dissabte dia 1 de desembre a supermercats i mercats de tot Catalunya per ajudar a recollir aliments pels més necessitats. Parets del Vallès se suma a aquesta Campanya Solidària un any més, i ja en van set. Enguany tornen a participar els supermercats de Parets, Superservis del Raval, el Superservis de la Pedra del Diable, Aldi, Mercadona i Sorli Discau. Novament la coordinació anirà a càrrec d'Isidre Jordà. Amb aquesta campanya es vol sensibilitzar la població catalana de la realitat de la fam a casa nostra i de la importància de la participació ciutadana en l'atenció d'aquest problema. L'objectiu de la campanya és aconseguir recaptar aliments bàsics com ara llet, oli, llaunes de conserva de peix, carn, llaunes de tomàquet natural, sucre o farina.

Els voluntaris que vulguin col·laborar estaran distribuïts en torns de tres hores cada grup. Als supermercats més petits hi haurà unes quatre persones i als més grans unes 15 persones aproximadament, a més dels voluntaris que seran al magatzem. Això vol dir que a Parets hi haurà, com a mínim, 120 voluntaris que ja s'hi han inscrit per cobrir els vuit torns dels dos dies.

Els Bancs d'Aliments són entitats benèfiques sense ànim de lucre, en el cas de Parets a través de Càritas. Els aliments que es recullen durant el Gran Recapte serveixen per donar menjar durant uns tres mesos, un cop s'acaben, Càritas continua oferint aliment als més necessitats, això sí, menys quantitat, menys varietat, i amb més dificultat.

L'any passat a Parets es van recaptar 22.500 quilograms d'aliments. Aquest any s'espera que la campanya torni a tenir un gran èxit. Els aliments que es demanen són productes de primera necessitat; llegums cuites, conserves, llet, oli o farina entre altres.

Per ser voluntari del Gran Recapte d’Aliments a Parets cal inscriure's prèviament de diferents formes: entrant al web www.granrecapte.com, o contactant directament amb el coordinador a Parets, l’Isidre Jordà trucant al 651823171. 

Comentarios