21.09.2020 |
clicama

Una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Mollet Hub

El dimecres 29 de maig se celebrarà la segona acció formativa a l’espai d’innovació i emprenedoria

Una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Mollet Hub

A partir d’aquest dijous, una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Jaume I, núm. 32, que actualment allotja el Mollet Hub, el nou espai d’innovació i formació per a joves i emprenedors de l’Ajuntament.

Sota el lema Mollet per viure-la es mostren alguns dels espais i imatges més icòniques de Mollet. Es tracta, per exemple, del Menhir, la Font Modernista, Gallecs, Can Mulà, l’antiga Casa de la Vila, el Mercat Municipal, el pont de Ca l’Estrada, l’Arlequí o el Mercat Vell.

“El projecte, en el que s’ha treballat durant mesos, ha estat concebut amb el propòsit de dignificar i fer més amable un dels indrets més cèntrics i concorreguts de la ciutat”, expliquen des de l’Ajuntament

Al marge de les activitats d’arranjament visual d’aquest cèntric edifici municipal, dimecres 29 de maig se celebrarà la segona acció formativa de Mollet Hub d'ençà que va obrir les seves portes el passat 25 de març. Aquesta formació s’anomena Emprèn els passos per innovar, emprendre i anar més enllà. En aquesta sessió s’explicarà què és la innovació, les principals formes de classificar-la, els mètodes més utilitzats per promocionar-la i gestionar-la i els passos comuns en un procés d’innovació.

La formació anirà a càrrec d’Iván Pajares, Design Lead, i d’Adrián González, Innovation Projects Leader, d’Idneo Technologies. Idneo és una empresa tecnològica de primer nivell amb oficines a Silicon Valley, a Califòrnia, i amb la seu central a Mollet del Vallès.

Una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Mollet Hub
comentaris