25.02.2020 |
clicama

L'espelta és protagonista del Fira't de Gallecs de diumenge

L'espelta és protagonista del Fira't de Gallecs de diumenge

Cultura, oci i promoció dels productes de qualitat de proximitat es tornen a donar la mà aquest diumenge, 17 de novembre, al Fira't de l'Espelta que s'organitza a la plaça de l'Església de Gallecs. El Fira't de l'Espelta, organitzat pel Consorci de Gallecs i l'Associació agroecològica de Gallecs, inclou moltes activitats.


Al llarg de tot el matí es podrà veure una exposició de blats antics que es conreen a Gallecs, entre ells l'espelta, l'espelta petita el forment, la xeixa, el blat Montcada i el florència aurora. També al llarg de tot el matí, des de les 10 i fins a les 14 hores, es podran adquirir a les parades tota classe de productes de Gallecs, entre ells pans elaborats amb farines ecològiques de l'Espai Natural.
Al migdia, Ivette Prat, del Forn i Pastisseria Prat oferirà una xerrada i taller sobre els diferents tipus d’espelta que s’utilitzen per fer pa. Albert Tintó, d’Art Cervesers oferirà un tast de diverses cerveses artesanes. La cuinera Marina Duñach, finalment, ensenyarà com farcir les verdures i fer cremes de temporada.


Al migdia també es podrà fer un tast de pa de pita amb espelta petita i verdures de temporada amb un got de cervesa d’espelta per només 4 euros.
Com a novetat del Fira’t d’enguany, de 9 a 12.30 h, s’organitzarà una activitat de marxa nòrdica per l’entorn de Gallecs
Green Emotions també dirigirà una activitat familiar per descobrir els diferents cultius de l’espai mitjançant un conte sobre l’agricultura.

Al llarg de tot el matí s'habilitarà a la plaça de Gallecs l'espai Passa-t'ho bé! on hi haurà jocs, activitats infantils, tallers de galetes...

Comentarios