28.11.2020 |
clicama

L'Espai Sant Jordi serà un punt de detecció de Covid-19 a Mollet

L'Espai Sant Jordi serà un punt de detecció de Covid-19 a Mollet

L'Espai Sant Jordi de Mollet, al barri de Plana Lledó, serà un nou punt per fer les proves de detecció de la Covid-19 que es fan als contactes asimptomàtics dels casos que donen positiu. El nou punt es posarà en marxa dimarts vinent, dia 10 de novembre i funcionarà de dilluns a diumenge, en horari de 8 a 20 hores, amb cita prèvia. Actualment L’Espai Sant Jordi està forà d’ús, ja que va ser tancat fa unes setmanes per l’Ajuntament de Mollet com a mesura de prevenció.
L’Atenció Primària de la Metropolitana Nord ha habilitat diversos punts centralitzats per fer proves més enllà dels ambulatoris i ja en disposa de nou a diverses ciutats del Vallès.
El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va demanar col·laboració a l’Ajuntament per disposar d'un espai per a dur a terme les proves de detecció de la Covid-19 que es fan als contactes asimptomàtics i l’Ajuntament de Mollet del Vallès va cedir l'Espai Sant Jordi
L’objectiu de cercar alternatives més enllà dels seus espais propis de l’ICS donada la situació actual, amb un elevat nombre de casos de coronavirus, és evitar un augment del temps d’espera per fer-se la prova, així com continuar garantint la seguretat i confortabilitat, tant de la ciutadania com dels professionals que treballen en aquests espais.
La regidora de Salut, Pepi Muñoz, ha explicat que "com hem dit des del primer moment, l'Ajuntament de Mollet del Vallès està a plena disposició del departament de Salut per col·laborar i anar de la mà en tot allò que, tot i no ser de la nostra competència, puguin necessitar i estigui al nostre abast. La nostra prioritat en aquests moments de pandèmia és vetllar per la salut dels molletans i molletanes".

L'Espai Sant Jordi serà un punt de detecció de Covid-19 a Mollet
comentaris