24.01.2021 |
clicama

L'Escola Sant Jordi de Mollet estrena el nou espai esportiu de la ciutat

L'Escola Sant Jordi de Mollet estrena el nou espai esportiu de la ciutat

Ja ha finalitzat la primera fase del projecte de condicionament del pati esportiu que s’està duent a terme al Sant Jordi. Aquesta primera etapa ha consistit en la remodelació del paviment i la renovació del clavegueram, dels serveis d’aigua i llum, entre d’altres, així com la instal·lació de porteries i cistelles noves.

Del nou equipament se’n beneficiarà la mateixa escola i també la ciutat, ja que, tal i com ha explicat la regidora d’Obres i Infraestructures, Mireia Dionisió, “es tracta d’un espai independent del centre, el que ens permet que se’n beneficiï la pròpia escola i alhora també sigui un espai públic d’ús per a tota la ciutat, principalment per les nostres entitats esportives”.

El pressupost d’aquesta primera fase ha estat d’aproximadament 250.000 euros i ha tingut un temps d’execució de 4 mesos.

Des de l’Escola, el seu director, Juan José  Baños, ha revelat que “després de parlar-ho amb l’Ajuntament, hem decidit fer un concurs entre tots els nostres alumnes per tal de trobar un nom per aquest nou equipament”. 

A partir de demà mateix, els 438 alumnes de l’escola ja podran utilitzar la nova pista.

Aquesta obra forma part d’un projecte més ampli composat, a més, per les següents fases: la instal·lació de vestidors nous, la modificació dels accessos i la tanca perimetral i la col·locació d’una coberta amb grades noves.

L'Escola Sant Jordi de Mollet estrena el nou espai esportiu de la ciutat
comentaris