04.04.2020 |
clicama

L'Endroit celebra 30 anys de vida nocturna

Dijous es va celebrar una festa amb l'actuació especial de la cantant Mónica Green.
L'Endroit celebra 30 anys de vida nocturna

L'Endroit és un referent de la nit molletana i de la comarca del Vallès Oriental des de fa 30 anys. És el lloc on es pot gaudir de concerts en directe, divertides festes i un inmillorable tracte darrera la barra.

Per celebrar aquest 30è aniversari, ahir l’emblemàtic local va celebrar una festa  per a clients i amics en la que van poder gaudir d’un refrigeri a càrrec del restaurant La Plaça i es va repartir un cap de setmana a Roma per a dues persones. La cantant Mónica Green va assistir a la festa i va cantar el 'Per molts anys' a l'hora del pastís. Dimecres, es va entregar el primer premi de fotografia L’Endroit a Susana Letícia Dávalos per la foto que podeu veure sobre aquestes línies.

Avui divendres, Tavi Mill oferirà una sessió de punxa-discos en motiu de l’aniversari d’aquest indret.

Tota aquesta celebració no hagués estat possible sense dues persones molt importants per aquest pub, en Miquel i la Julita, tal i com expliquen els germans Miquel i Gerard Camp: “No s’entén la nostra història sense l’imprescindible ajut des de l’inici dels nostres progenitors. Han estat peces fonamentals, tant en l'aspecte anímic com de treball. La base, l’essència del local, és seva”.

Moltes fecilitats Julita, Miquel pare, Gerard i Miquel per aquests trenta anys.

Comentarios