07.03.2021 |
clicama

L'ASSIR Mollet estrena nou espai al CAP Can Pantiquet

L'ASSIR Mollet estrena nou espai al CAP Can Pantiquet

El dilluns 18 de gener, la Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de Mollet de la Metropolitana Nord de l’ICS, fins ara mateix al sociosanitari de Mollet, inicia l’activitat al nou espai, les antigues oficines de la Segureta Social, ara integrades a l’edifici del CAP Can Pantiquet.

Un cop finalitzada la primera fase de les obres, les antigues instal·lacions de l’Institut Nacional de la Seguretat Social formen part del centre de salut, el qual passa a comptar amb 450 m² més.

Els treballs han permès dotar l’ASSIR Mollet d’un espai propi. Actualment, aquesta àrea consta de 6 consultes, però en una segona fase d’actuació s’habilitaran 2 més, juntament amb una aula d’educació sanitària, que podrà ser utilitzada per fer sessions d’educació maternal i, també, per a altres accions d’educació sanitària que es puguin requerir al CAP.

Tot plegat farà que l’ASSIR Mollet pugui comptar amb 2 consultes més de les que tenia fins ara i que pugui tenir accés a l’aula d’educació integrada al mateix CAP.

De moment, i fins que no finalitzi completament el projecte, aquesta aula roman al CAP Plana Lledó.

L’ASSIR Mollet és un servei comarcal de l’ICS que dóna servei, a més a més dels veïns de Mollet als dels municipis de Caldes de Montbui, Gallifa, La Llagosta, Martorelles, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i Santa Perpètua de Mogoda.

L'ASSIR Mollet estrena nou espai al CAP Can Pantiquet
comentaris