08.03.2021 |
clicama

L'alcalde rep els alumnes molletans amb millor nota de la Selectivitat

Maria Escura, Lorena Roldán, Celia Gracia, Ariadna Rocabayera i Alba Sierra són les estudiants de Mollet més destacades a les Proves d'Accés a la Universitat.
upload/img/periodico/img_22199.jpg
L'alcalde rep els alumnes molletans amb millor nota de la Selectivitat

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre la setmana passada els alumnes molletans que han superat amb millor nota les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat. També van ser presents a la recepció la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, i el regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín. Els alumnes de Mollet més destacats en les PAU han estat Maria Escura, de l'Escola Sant Gervasi, amb una nota de 9,10; Lorena Roldán, de l'Institut Gallecs, amb 8,6; Celia Gracia, de l'Institut Mollet, amb 7,6, i Ariadna Rocabayera i Alba Sierra, ambdues del Vicenç Plantada, amb sengles 7,55.

 

Amb aquesta recepció, l’Ajuntament fa cada any un reconeixement explícit a l’esforç dels joves estudiants de la ciutat que han aconseguit la màxima nota a les proves de la Selectivitat, fet que els ajudarà a cursar els estudis superiors que desitgin. Durant la recepció, l’alcalde els ha felicitat en nom de la ciutat i els ha animat a continuar estudiant amb constància perquè assoleixin més fàcilment un bon futur professional. L’alcalde ha lliurat un obsequi per a cadascuna de les noies, format per un val de material d’oficina i papereria per bescanviar a la botiga d’Abacus Mollet o bé a la Papereria Mollet, que col·labora per primera vegada en aquest reconeixement.

L'alcalde rep els alumnes molletans amb millor nota de la Selectivitat
comentaris