24.05.2019 |
clicama

L'Ajuntament de Mollet obre un nou procés participatiu per destinar 100.000 euros a una reforma a la ciutat

L'Ajuntament de Mollet obre un nou procés participatiu per destinar 100.000 euros a una reforma a la ciutat

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha obert un nou procés participatiu de decisió ciutadana directa d'inversions a la ciutat. Amb aquest procés, els molletans majors de 16 anys podran decidir fins al 23 de desembre on invertir 100.000 euros del pressupost municipal de 2019 d'entre vuit projectes proposats, o bé proposar-ne un de nou. Aquests projectes ja es van presentar a la primera edició del Decideix 100.000 euros, on també hi havia la possibilitat d'adequar la Plaça Sant Jordi, que finalment va ser el més votat.

Tots els projectes són els més proposats per la ciutadania al Pla d'Actuació de Mandat 2016 – 2019 i en aquesta edició del Decideix 100.000 euros afecten la renovació del passeig de Cecs Bas, l'entorn del Teatre Municipal de Can Gomà, a la plaça dels Voluntaris Olímpics i Paralímpics, a la millora de les places Mercaders, Ramaders, Remença i Ferrers, a la modernització de la plaça Nelson Mandela, a la Ronda d'Orient davant l'Estació de França, renovar els jocs infantils del parc de la Farinera o la plaça de Mauthausen i el parc de la Plana Lledó i a la substitució de l'arbrat dels barris de Can Borrell i Santa Rosa.

Els veïns de Mollet poden participar emplenant una butlleta en paper que es pot trobar a tots els equipaments i espais municipals que es podrà lliurar a l'Ajuntament o a qualsevol Centre Cívic o Cultural de la ciutat També poden fer-ho a través del web municipal www.molletvalles.cat (apartat Ajuntament/Participació ciutadana) on també hi ha una fitxa concreta de cadascun dels espais proposats. Aquest procés online es fa a través de la plataforma participativa, decidim.cat que és on desenvolupen els seus processos les principals ciutats de Catalunya.

Comentarios