25.02.2021 |
clicama

L'Ajuntament de Mollet tanca un bar per incomplir reiteradament els horaris de confinament

EUDHgeLXYAIRNUx
L'Ajuntament de Mollet tanca un bar per incomplir reiteradament els horaris de confinament

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que s’ha iniciat un procediment de tancament temporal a un local de restauració de Mollet per incompliments reiterats dels horaris i de l’aforament. Segons les mateixes fonts, només aquest cap de setmana passat se li han posat 18 multes per incompliment.

Des del passat 21 de desembre bars i restaurants poden seguir oberts, però amb diverses limitacions. Poden servir esmorzars i dinars en dues franges horàries: esmorzars entre les 7.30 i les 9.30 h i dinars, de 13 a 15.30 h. Els comensals han de portar mascareta tota l’estona i només se la podran treure en el moment de consumir.

L’ aforament a l’interior d’aquests establiments és del 30 % i un màxim de quatre persones per taula (sis si són d’un mateix grup bombolla).

Pel que fa a sopars, els restaurants només poden servir comandes per emportar-se de 19 a 22 h, i a domicili fins a les 23 h.

Aquesta és una de les 26 sancions que la Policia Municipal de Mollet va imposar el passat cap de setmana. La resta són per conceptes com sortir del municipi sense causa justificada.

La Policia Municipal de Mollet del Vallès, de manera coordinada amb la resta de Policies locals dels municipis limítrofes i el cos de Mossos d'Esquadra, continuen fent controls a la mobilitat nocturna, la mobilitat entre municipis i sobre la resta de mesures en vigor.

El cos policial segueix constatant que el comportament cívic, la responsabilitat i el compliment per part de la ciutadania és molt elevat i exemplar, malgrat algunes excepcions.


CREIX EL RISC DE REBROT

A Mollet al llarg d’aquesta setmana el risc de rebrot ha augmentat fins a 596 i la velocitat de transmissió és d’1,65. Pel que fa als casos nous, se n’han detectat 91. El passat dimecres al Baix Vallès el risc de rebrot era 502 punts, 200 punts per sobre que la setmana anterior i la taxa de contagi es mantenia per sobre d'1 (1,39)

Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, en referència a les hospitalitzacions, en aquests moments hi ha 40 persones ingressades. El passat dimecres n’hi havia un total de 33.

En referència a les residències de la ciutat la situació segueix sent estable. Entre les residències i el personal sanitari s’han vacunat 841 persones. A totes les residències de gent gran i a la residència de discapacitats de La Vinyota ja s’ha rebut la primera dosi de la vacuna. La Llar Al Bosc la rebrà durant el dia d’avui.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha manifestat que "amb aquestes noves dades i, la ràpida propagació del virus, cal extremar la precaució i ser prudents de cara a la tercera onada, que només aturarem amb l’esforç i la col·laboració de tots i totes". 

L'Ajuntament de Mollet tanca un bar per incomplir reiteradament els horaris de confinament
comentaris