17.07.2019 |
clicama

L'Ajuntament de Mollet reclama les millores a l'estació de Renfe Mollet Sant Fost

Les obres de millora porten més d'un any i mig d'endarreriment

L'Ajuntament de Mollet reclama les millores a l'estació de Renfe Mollet Sant Fost

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, es reunirà pròximament amb responsables de Renfe per exigir que es duguin a terme les obres que es van anunciar de millora de l'accessibilitat a l'estació de Renfe Mollet Sant Fost.

Després d'anys de reivindicacions, l'any 2016, Renfe es va comprometre davant l'Ajuntament de Mollet que les obres de remodelació de Mollet Sant Fost estarien enllestides el 2017. El mes de març del mateix any, Renfe anunciava que ja havia adjudicat les obres a l'empresa COMSA.
L'empresa que va guanyar la licitació per un import d'1,9 milions però va demanar canvis en el projecte en el moment d'iniciar l'actuació. La companyia no ho va acceptar i ara està pendent de tancar la rescissió del contracte amb l'empresa guanyadora del concurs públic. Quan això passi, es farà una revisió del projecte i s'iniciarà un nou procés de licitació de l'actuació. Això estava previst que passés a finals de 2018 o inicis de 2019. Tot i això no hi ha res de clar

El que sí és clar és que han passat 20 mesos des de la primera adjudicació sense que s'hagi produït cap actuació a l'estació. Ara l'alcalde de Mollet Josep Monràs demanarà explicacions a la direcció de Renfe a Catalunya davant d'aquest retard.

Les actuacions a l'estació de Mollet Sant Fost disposen d'un pressupost d'1.876.530, 32 euros i un termini de finalització de 14 mesos. Les obres inclouran la Construcció d'un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes, el recreixement de les andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l'accés al tren des de l'andana. També es procedirà a la substitució de la il·luminació a les andanes i a la instal·lació de noves marquesines als accessos als ascensors i a les escales. Les obres preveuen finalment redistribuir l'actual vestíbul i urbanitzar els accessos de l'estació.

Comentarios