17.02.2019 |

La Consellera de Ciutadania i Drets Socials del Govern d’Aragó visita Mollet

El Centre Cultural i Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca reconegut amb la distinció d'Entitat d'Utilitat Pública que atorga la Generalitat i el Ministeri d'Interior

IMG_8396
IMG_8396
La Consellera de Ciutadania i Drets Socials del Govern d’Aragó visita Mollet

La consellera de Ciutadania i Drets Socials del Govern d’Aragó, María Victoria Broto, va visitar ahir diumenge Mollet. La consellera va participar al dinar de germanor que va organitzar el Centre Cultural Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca a la seva seu social.

Abans del dinar, la consellera aragonesa va visitar Mollet acompanyada d’una delegació del govern aragonès, entre aquests hi havia també el director general de Participació Ciutadana, Transparència, Cooperació i Voluntariat de l’administració autonòmica aragonesa, Raúl Oliván. L’alcalde de la ciutat Josep Monràs i el regidor d’Ocupació, Raül Broto, van fer d’amfitrions i també els van rebre a l’Ajuntament de Mollet.

La consellera aragonesa de Ciutadania i Drets Socials del Govern d’Aragó, María Victoria Broto, va signar al llibre d’honor de la ciutat i va agrair l’atenció dels molletans i molletanes. "No és la primera vegada que em conviden, però no havia pogut per diversos motius d'agenda. Estic a Mollet molt contenta de veure que els nostres aragonesos que viuen aqui estan molt bé i que també fan un esforç per tirar endavant amb aquesta ciutat també", va dir la consellera.  

L’alcalde de la ciutat Josep Monràs va lliurar un llibre de Mollet a la consellera i una figura de la font de la plaça Prat de la Riba. A més, Monràs va mostrar-se agraït de la visita de la delegació aragonesa per visitar a la comunitat del Centre Cultural Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca. "És un orgull que vingui la delegació aragonesa i cal remarcar la feina que fa el Centre Cultural Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca amb la ciutat, sempre disposats a partciipar en actes de Mollet", va dir Monràs.  

El CCR Aragonès de Mollet, Entitat Utilitat Pública 

En l’acte també hi havien membres del Centre Cultural Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca. De fet, durant l'acte el president de l'entitat, Isidro Marqués, va comunicar que divendres van ser reconeguts com a Entitat d'Utilitat Pública. Una distinció que atorga la Generalitat i el Ministeri d’Interior. 

Feia dos anys que l'entitat anava al darrere d’aquesta distinció, que permet reconèixer socialment la labor de la comunitat aragonesa i que la seva entitat gaudirà de beneficis fiscals. El president el Centre Cultural Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca, Isidro Marques, es va mostrar satisfet "perquè és un reconeixement a la labor social que fem des del centre de Mollet".

Després de la rebuda institucional a l’Ajuntament de Mollet, els representants de la delegació aragonesa i del govern molletà van anar-hi al dinar de germanor del Centre Cultural Recreatiu Aragonès de Mollet i Comarca, que se situa al número 10 del carrer Pamplona. 

Comentarios