11.12.2018 |

La Caminada Canina més solidària de Mollet

Més de 150 persones participen a la tercera edició d'una caminada que organitza Adopta un Amic

Un dels moments de la sortida de la caminada.
Un dels moments de la sortida de la caminada.
La Caminada Canina més solidària de Mollet

Des d’un Yorkshire fins a un Dogo. La tercera edició de la Caminada Canina Solidària va assolir un èxit de participació diumenge amb més de 150 persones acompanyant a les seves mascotes canines per Mollet, amb un gran nombre de diferents races de gossos. L’entitat Adopta un Amic, que va néixer fa quatre anys, va organitzar diumenge un recorregut caní de 8 kilòmetres d’anada i tornada des del Parc de Ca l’Estrada fins a l’Espai Natural de Gallecs.

“De les tres edicions fetes, mai havíem tingut tanta participació”, aclareix una de les responsables de l’entitat, Carla Aparicio, que remarca: “els diners que aconseguim amb aquesta caminada van íntegrament per seguir rescatant gossos i gats del carrer, cuidar-los en la seva benvinguda i donar-los després en adopció o en cases d’acollida”. Cada participant va haver de pagar 10 euros per fer la caminada. “Estem encantats amb la resposta de la gent”, diu Aparicio, que en aquesta tercera edició no només han participat persones molletanes, també d’altres localitats de la província de Barcelona.

La sortida de la caminada va tenir lloc diumenge a primera hora del mat´, prop de les 9 h, i a la tornada l’entitat havia organitzat diverses activitats per fer amb la mascota, com ara una xerrada amb una educadora canina, passarel•la de gossos en adopció, paradeta solidària o fotos en el photocall de la caminada.

D’entre les diverses activitats que celebra Adopta un Amic per donar-se a conèixer i seguir recaptant diners per continuar la seva tasca hi ha la fira que celebra cada últim dissabte de mes a la Rambla Balmes, de 9 a 14 h, amb paradetes per la venda d’objectes i articles per a gats i gossos.

Comentarios