27.02.2021 |
clicama

L’Hospital de Mollet ja no té cap persona ingressada per Covid-19

hospital-mollet
L’Hospital de Mollet ja no té cap persona ingressada per Covid-19

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha donat la notícia que tothom esperava: a l’Hospital de Mollet ja no hi ha actualment cap persona ingressada per Covid-19. La setmana passada, en el darrer comunicat, n’hi havia encara deu.


Tot i això aquesta bona notícia té un contrapunt agre, ja que en els darrers dies s’han produït dues defuncions el que eleva el total des de l’inici de l’epidèmia fins a 91.


Amb les d’aquesta setmana, les altes acumulades sumen quasi 500 persones.


A més a més ara com ara no hi ha cap professional del centre sanitari en aïllament.


Malgrat que en aquests moments ja no hi ha malalts per Covid-19 a l’Hospital de Mollet, la Fundació no abaixa la guàrdia i ha anunciat que mantindrà una àrea d’hospitalització preparada i aïllada en cas que hi hagi nous ingressos per coronavirus en les pròximes setmanes.

La Fundació explica que ara com ara, la principal acció és seguir augmentant la quantia de consultes externes que realitzem, siguin per telèfon o presencials, i el nombre de cirurgies i exploracions programades. El reinici de l’activitat de l’àrea d’obstetrícia i concretament als parts es farà efectiu aviat, quan el nostre territori de referència entri a la Fase 1.

L’Hospital de Mollet ja no té cap persona ingressada per Covid-19
comentaris