03.03.2021 |
clicama

L’Hospital de Mollet comença a programar activitats de consultes i quiròfans per la constant baixada de malalts de Covid-19

Ara mateix ja només hi ha 59 persones ingressades per aquesta malaltia i segueix un bon ritme d’altes
hospital-mollet
L’Hospital de Mollet comença a programar activitats de consultes i quiròfans per la constant baixada de malalts de Covid-19

L’Hospital de Mollet ha iniciat ja la desescalada i ha començat a programar de nou consultes, gabinets i quiròfans. La raó, segons ha informat aquest dijous la Fundació Sanitària Mollet, és que l'etapa d’estabilitat de malalts per Covid-19 s’ha confirmat al llarg dels darrers dies. La xifra d’ingressats per coronavirus segueix baixant i ara només hi ha ingressades 59 persones amb aquesta patologia. La setmana passada eren 76. Les altes hospitalàries segueixen creixent i en els darrers dies han passat de 400 a 450. Finalment s’informa que les defuncions al llarg de l’epidèmia han estat 84, de les quals 8 en la darrera setmana.


La desescalada, informa la FSM, s’inicia introduint activitats per pacients preferents a consultes, gabinets i quiròfans. Concretament des del passat dijous 16 d’abril s’han realitzat més de 250 consultes externes i gabinets d’exploracions.


“Totes aquestes activitats només es realitzen després d’un control previ i molt acurat de simptomatologia, temperatura i situació epidemiològica de cada pacient, per telèfon i mitjançant controls d’accés a l’entrada de l’hospital. Això permet filtrar pacients sospitosos i assegurar la millor atenció possible amb la màxima seguretat tant per a pacients com per a professionals”, expliquen des de la Fundació.


Tot i aquesta notable millora no abaixen la guàrdia i al llarg de les pròximes setmanes, l’Hospital de Mollet seguirà mantenint la possibilitat de flexibilitzar la capacitat hospitalària de forma ràpida per si es detecta algun rebrot dels contagis en el territori i assegurar així la seva atenció.


“Mentrestant, seguim apostant per mantenir el màxim les mesures de prevenció i confinament definides pel govern i el Departament de Salut”, expliquen en un comunicat.


La Fundació Sanitària Mollet, en el seu darrer comunicat per explicar les novetats de la lluita contra la pandèmia, ha aprofitat per donar les gràcies a totes les persones que els han facilitat arribar fins aquí. “A tota la ciutadania per quedar-se a casa, als qui treballen perquè la resta es pugui quedar a casa, escoles, donants, voluntaris, ajuntaments, cossos de seguretat i moltes persones més que han fet possible que hàgim arribat fins aquí”, comenten.

L’Hospital de Mollet comença a programar activitats de consultes i quiròfans per la constant baixada de malalts de Covid-19
comentaris