25.02.2021 |
clicama

L’entitat animalista Espai Gos pensa que el nou correcà de Can Borrell no és prioritari

correca de ca l'Estrada
correca de ca l'Estrada
L’entitat animalista Espai Gos pensa que el nou correcà de Can Borrell no és prioritari

L’entitat Espai Gos Mollet no està en desacord amb la construcció d’un nou correcà al barri de Can Borrell – el quart de la ciutat- però pensa que aquest no és prioritari, segons diu en un comunicat.

El grup animalista pensa que hi ha necessitat de marcar unes prioritats i indica una sèrie d’actuacions que pensa que sí que serien prioritàries com són la doble porta i espai per a gossos petits al correcà de Ca l'Estrada, la doble porta al correcà de Plaça Constitució, la doble porta i espai per a gossos petits al correcà de Sant Agustí i petites obres de millora als diferents espais.

Espai Gos pensa que el barri de Can Borrell “disposa de molts espais oberts, places, carrers amples,

zones verdes i està al costat de Gallecs. Creiem que hi ha zones de la ciutat com ara

els barris del centre on necessiten amb urgència un correcà”. També recorden que des de fa anys hi ha veïns que reclamen un espai com aquest al Parc de Can Mulà al costat de la petanca.

“No estem en contra de la construcció d'un nou correcà situat a Can Borrell, el que plantegem és que pensem entre tots, un moment, en si és necessari”, conclouen des d'Espai Gos que recorda que “Està pendent de tractar a la Coordinadora de Respecte Animal el model dels correcans a Mollet i cap a on volem anar, ja fa un parell de mesos que la regidora ens diu que farem una reunió monogràfica, però encara no hi ha data, esperem que sigui aviat”.
 

El passat dissabte 30 de gener es va celebrar una reunió telemàtica de la Coordinadora de Respecte Animal de Mollet, on la regidora Núria Muñoz va comunicar el projecte de construcció d'un nou espai d'esbarjo per a gossos a la ciutat situat a l'espai que hi ha al final del carrer Salvador Espriu amb Arcadi Viñas al barri de Can Borrell.

La regidora va informar del pressupost (93.000 €), de les principals característiques del projecte i que la intenció era començar les obres al maig.

Espai Gos explica que divendres 5 de febrer, després de revisar el projecte que els hi va enviar la regidora, li vam comunicar “una sèrie de mancances d'informació del projecte, demanant-li si era possible ampliar la informació i vam fer arribar a totes les entitats de la Coordinadora de Respecte Animal el projecte de construcció d'un correcà al municipi de Roses (Girona) com a exemple a seguir”.

Per Espai Gos la principal mancança del projecte del nou correcà de Can Borrell “és que tan sols es tracta d'un escandall de preus” i comenten que “no es parla del disseny del correcà, necessitat segon tancat per a gossos petits, solera de ciment per als bancs, situació de les papereres respecte als bancs, qualitat del sorral per no tenir durant dies fang quan plou com passa als altres correcans…”

L’entitat animalista Espai Gos pensa que el nou correcà de Can Borrell no és prioritari
comentaris