21.10.2020 |
clicama

L’atenció de pediatria de Mollet es concentrarà al CAP Plana Lledó

Des del 3 d’agost els professionals del CAP de Can Pantiquet es traslladaran a Plana Lledó
L’atenció de pediatria de Mollet es concentrarà al CAP Plana Lledó

L’atenció de pediatria de Mollet es concentrarà completament al CAP Plana Lledó segons ha informat aquest divendres la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.

A partir del 3 d’agost, els 10 professionals de pediatria que regularment visiten al CAP Can Pantiquet (s’inclouen 2 professionals administratius) traslladaran la seva activitat al CAP Plana Lledó. A més a més, un dia a la setmana tindran el reforç d’un pediatre de l’atenció hospitalària. D’aquesta manera, junt amb els 7 professionals que ja hi ha normalment al CAP Plana Lledó, formaran un equip de 18 professionals, fet que permetrà mantenir l’horari assistencial habitual durant tot l’any. En total és un equip de 7 metges i 8 infermeres de pediatria que atendran 8 consultes de pediatria.

Segons la gerència, la concentració de l’assistència pediàtrica al CAP Plana Lledó facilitarà la creació a partir de setembre d’un Equip de Pediatria Territorial amb una zona d’atenció diferenciada. “Aquest equip territorial de professionals i la seva vinculació amb els dispositius hospitalaris han de marcar un punt d’inflexió tant per oferir una millor qualitat assistencial com en l'àmbit d'atracció i fidelització de professionals”, expliquen.
Això comportarà que la població pediàtrica seguirà sent atesa pels seus professionals de referència, igual que ara, però la millora vindrà perquè aquests tindran el suport de tot l’equip territorial.

Segons apunten des de l’ICS, la nova organització que ja funcionarà el setembre permetrà “una atenció a la infància i l’adolescència integral que serà possible gràcies a un treball multidisciplinari dels professionals de l’atenció primària i l’atenció hospitalària”.

L’atenció de pediatria de Mollet es concentrarà al CAP Plana Lledó
comentaris