07.04.2020 |
clicama

L’Associació d’Amics de l’Art fa entrega a Càritas i Creu Roja dels diners recaptats en el seu darrer espectacle

L’Associació d’Amics de l’Art fa entrega a Càritas i Creu Roja dels diners recaptats en el seu darrer espectacle

L’Associació de gent gran d’Amics de l’Art ha fet entrega aquest dimarts dels diners recaptats en el seu darrer espectacle de teatre a la Taula de Coordinació d’Entitats per la Inclusió Social de Mollet. Enguany la xifra entregada és de 600 euros i les entitats beneficiàries són Creu Roja i Càritas

La Xifra donada per l’associació Amics de l’Art és import de les aportacions per l’entrada de l’espectacle que el grup de teatre de l’entitat que van posar en escena el passat 16 d’octubre al Mercat Vell. En total van vendre per veure “Comuna comunitària” 200 entrades a les quals cal afegir tres aportacions individuals. Els Amics de l’Art van arrodonir els 555 euros obtinguts fins als 600 euros.

La regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz, va agrair aquesta mostra de suport de l’entitat presidida per Jaume Salmerón envers les famílies. El president de l’entitat va explicar que la quantitat donada “no és un gran capital, però el que entreguem és tot fruit de la bona voluntat de la gent”. Olivia Palomino, en nom de Creu Roja i Maria Teresa Securun, en nom de Càritas, van agrair l’esforç realitzat per l’associació de la gent gran.

Comentarios