03.03.2021 |
clicama

L’Ajuntament repartirà mascaretes a 1.100 infants de Mollet

A partir del diumenge els menors de catorze anys poden sortir a passejar una hora
1090669704_0_377_2986_1991_1000x541_80_0_0_087379e1d6f6ee07c3f38eba80708c13
L’Ajuntament repartirà mascaretes a 1.100 infants de Mollet

A partir del pròxim diumenge els infants menors de catorze anys podran sortir una hora cada dia a passejar acompanyats d’un adult. Les sortides es podran fer entre les 9 del matí i les 9 del vespre i no es podran fer trobades amb altres nens, utilitzar els parcs públics i s’han de mantenir les distàncies i mesures de seguretat.
Per facilitar aquesta important mesura, l’Ajuntament de Mollet ha anunciat avui que farà arribar mascaretes a 1.100 infants de famílies especialment vulnerables de la ciutat.


Les mascaretes es faran arribar als infants que pertanyen a famílies en situació especial de risc i de vulnerabilitat econòmica, segons una avaluació dels Serveis Socials municipals.


Les mascaretes que es lliuraran a aquests infants són com les que es van distribuir al transport públic. Són unes mascaretes higièniques que fan de barrera per contribuir a impedir la propagació del coronavirus i s’entregaran a la bústia de cada domicili a nom de cadascuna i cadascun dels infants beneficiaris.
L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha explicat que “encara no sabem si serà obligatori l’ús de mascaretes als infants que hagin de sortir al carrer. Malgrat tot, hem decidit fer arribar 2 mascaretes a cadascuna i cadascun d’aquests infants especialment vulnerables”.


La regidora d’Infància, Núria Muñoz, ha afegit que: “és una mesura que aconsegueix un equilibri entre la protecció davant la pandèmia i el benestar emocional dels nens i nenes. La ciutadania ha demostrat en aquestes setmanes un gran compromís amb les mesures de confinament. Segur que seguiran tenint el mateix grau de compliment amb el qual es refereix a les sortides amb els nens i nenes. És per això que des de l'Ajuntament volem ajudar a aquells infants que més ho necessiten.”


D’altra banda, l’Ajuntament recorda que és important complir les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19 i complir les indicacions de les autoritats sanitàries respecte a l’autorització de les sortides dels infants.

L’Ajuntament repartirà mascaretes a 1.100 infants de Mollet
comentaris