22.05.2019 |
clicama

L’Ajuntament promou la producció i l’alimentació ecològica a les escoles de Mollet

L’Ajuntament promou la producció i l’alimentació ecològica a les escoles de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit un any més a la Setmana Bio, una iniciativa que té l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre la població, especialment entre els membres de la comunitat educativa.

Per aquest motiu, se celebren un conjunt d’activitats a diferents centres educatius de Mollet, al Centre Cívic de Can Borrell, a la Biblioteca Can Mulà i a Gallecs.

Així, pel que fa les escoles, entre el dimarts 23 i el divendres 26 d’octubre, hi hauran jornades de portes obertes als horts urbans de Can Besora, Sant Jordi, Joan Salvat Papasseit i Joan Abelló.

Pel que fa Can Borrell, els 23 i 30 d’octubre i el 8 de novembre, es faran activitats destinades a promoure la cuina familiar amb productes de Gallecs, a la cuina vegetariana per a tothom i també a l’hort urbà del Centre Cívic.

A Can Mulà, els dissabtes 20 i 27 hi haurà una xerrada taller sobre els beneficis d’una alimentació sana i un joc de pistes de l’hort de la Biblioteca amb un taller de punts de llibre fets amb fulles.

Per cloure la setmana, el diumenge 28 es durà a terme a Gallecs la tradicional Fira de l’Espelta.

Comentarios