03.03.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet lliurarà una tauleta a les residències de la ciutat

Les tauletes serviran perquè els residents puguin comunicar-se amb les seves famílies
santa rosa
L’Ajuntament de Mollet lliurarà una tauleta a les residències de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet entregarà un dispositiu Tauleta a cada una de les residències de la ciutat perquè els usuaris, que actualment estan confinats i no poden rebre les visites de familiars puguin reforçar la comunicació amb aquests. La Setmana passada aquesta va ser una de les peticions que va fer l’alcalde.
Les tauletes que es lliuraran són fruit de la donació d’un empresari de la ciutat.
La setmana passada el departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat va demanar a l’Ajuntament de Mollet del Vallès que s’encarregués de la desinfecció interna de les seves residències i que, si no ho podia assumir, que es comuniqués a la conselleria per coordinar-ho amb la delegació del Govern a Catalunya i, si s’esqueia, activar la Unitat Militar d’Emergències (UME).
La resposta per carta de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat recordar al conseller Chaki El Homnari que “una vegada més, els ajuntaments ens trobem que la Generalitat ens delega una responsabilitat que no ens pertoca, sense consultar-nos prèviament i sense acompanyar-la de cap aportació econòmica per portar-la a terme”.
Monràs afegeix que des que va començar la crisi del Covid-19 “la Generalitat ha deixat orfes als ajuntaments i les comunicacions que ens hem trobat són decisions ja preses i en què la Generalitat es desentén de les seves obligacions i les trasllada directament als ajuntaments, per carta o per televisió”.
L’alcalde de Mollet recorda també que els ajuntaments fan més del que els pertoca donat que “estem destinant recursos municipals per fer allò que no fa la Generalitat, com per exemple aconseguir i traslladar material de protecció a hospitals i residències”. Monràs lamenta que, en aquesta crisi sanitària, l’actuació del departament de Treball, Afers Socials i Famílies “no ha estat a l'altura de les circumstàncies”.

L’Ajuntament de Mollet lliurarà una tauleta a les residències de la ciutat
comentaris