15.07.2020 |
clicama

Josep Monràs revalida el càrrec de president de l’Associació Àmbit B30

Divendres de la setmana passada se celebrava la reunió del Consell Plenari de l’Àmbit B30 on, a més de revalidar el president i renovar els seus òrgans de govern, es van marcar els objectius per a 2016.
Josep Monràs revalida el càrrec de president de l’Associació Àmbit B30

El municipi de Sant Quirze del Vallès acollia divendres de la setmana passada una nova trobada de l’Associació Àmbit B30, una entitat formada per 55 organitzacions de 23 municipis i 3 comarques i creada amb l’objectiu de potenciar i promoure el desenvolupament d’aquest territori arran d’una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntament, administracions, organitzacions empresarials i sindicats.

 


La reunió de divendres va servir per revalidar el càrrec de Josep Monràs, alcalde de Mollet, com a president d’aquesta associació i, també, renovar els seus òrgans de govern.

 


Durant la trobada també es va donar compte de la tasca realitzada durant el darrer any i es van marcar com a prioritats per l’any 2016 establir sinèrgies entre els centres d’investigació i el món empresarial per generar activitat econòmica. Les actuacions més immediates que es van establir durant la reunió són: potenciar les telecomunicacions en àrees d’activitat econòmica, polígons i altres equipaments amb l’objectiu de captar empreses; seguir treballar amb la implantació de les noves tecnologies; i seguir creixent com a associació. En aquest darrer aspecte cal destacar que durant la reunió es va anunciar la incorporació de la Fundació per la Indústria a l’Àmbit B30.

 


Segons Monràs, “l’Àmbit B30 és un eina molt poderosa que engloba un territori amb un potencial increïble, fins i tot a nivell europeu, però si no s’inverteix, l’eina perd múscul, perd potencials de futur, i això no només afectaria al Vallès, també afectaria a Catalunya i a tota Espanya”.

Josep Monràs revalida el càrrec de president de l’Associació Àmbit B30
comentaris