Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Ja es coneixen els finalistes de la II edició del Talent Parets

Els seleccionats actuaran davant del públic el diumenge 30 de juliol a les 22 h a la plaça de la Vila

(FOTO DE CEM Maria Grever) Jurat II Talent Parets càsting per passar a la final
(FOTO DE CEM Maria Grever) Jurat II Talent Parets càsting per passar a la final
Ja es coneixen els finalistes de la II edició del Talent Parets

Amanda Ferres Ruiz i Maria Grima López a la categoria Kids, van ser les afortunades que van passar la Semifinal del concurs Talent Parets aquest dissabte. Nora Navarro Ruiz (amb Víctor Moral Palma al teclat) i Background Noise, una coral de 9 joves, a la categoria Teens. Pel que fa a la categoria Sèniors, els finalistes han estat Mª Carmen Fernández Bueno, Patrick José Firmino, Esther Serrano López, Óscar Pérez Díez i Cayetano Clemente Miranda.

Els finalistes han estat seleccionats en un càsting que es va fer aquest cap de setmana a la sala Basart Cooperativa de Parets, lloc on els participants tenien dos minuts per mostrar les seves habilitats o talent artístic. Els escollits pel jurat han passat a la darrera fase del concurs i hauran d'actuar el diumenge 30 de juliol, a les 22.00 h, a la plaça de la Vila, dins dels actes de la Festa Major d'Estiu, durant la qual s'anunciaran els guanyadors de cada categoria i es lliuraran els premis. Els tres guanyadors tindran una nova oportunitat d'exhibir-se davant el públic el dilluns 31 de juliol, a les 20.30 h, al parc la Linera, dins dels actes de la Festa Major.

El Talent Parets està organitzat per l'Ajuntament de Parets del Vallès, l'escola de dansa Elite Dance i el Centre d'Estudis Musicals Maria Grever, i vol ser una mostra de les habilitats i els talents artístics dels ciutadans i les ciutadanes, amb l'objectiu d'oferir-los l'oportunitat, per a molts la primera, de pujar a un escenari i experimentar el fet de posar-se davant del públic i d'un jurat. L'organització té la intenció que aquesta segona edició serveixi per consolidar el concurs.

Comentarios