27.04.2018 |
clicama

Inauguren la nova sala polivalent de l'escola municipal Pau Vila de Parets

El nou espai de 260 metres servirà com a gimnàs, teatre, organització d'actes i també el podran utilitzar les entitats municipals

Moment de l'inauguració
Moment de l'inauguració
Inauguren la nova sala polivalent de l'escola municipal Pau Vila de Parets

Aquesta setmana s'ha inaugurat la nova sala polivalent de l'escola Pau Vila de Parets amb la presència de l'alcalde i regidors de l'Ajuntament de Parets, l'equip directiu i professors de l'escola, l'AMPA, exprofessors, alumnes i pares i mares que no es van voler perdre aquesta inauguració. Durant la visita també es va poder veure la nova cuina reformada del centre. La nova sala polivalent, d'uns 260 metres quadrats amb un aforament per a prop de 600 persones, podrà utilitzar-se com a gimnàs, especialment els dies de pluja, o com a espai d'ús lúdic i funcional concebut per acollir actes i celebracions. Compta amb vestidors, dutxes i tot el necessari per practicar educació física. Val a dir que el Club Tenis Taula és una entitat que també utilitzarà aquesta sala per a les seves activitats.

L'edifici, d'una sola planta, està situat al costat del gimnàs actual, que ara s'utilitzarà com a vestíbul. El projecte de la nova sala polivalent de l'escola Pau Vila està inclòs en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019 desenvolupat per l'Ajuntament.

Les famílies que van assistir a la inauguració de la sala es van mostrar contents en veure que els nens podran gaudir d'un espai molt ample on fer activitats teatrals, d'Educació Física o organitzar festes en una sala on poden estar tots els alumnes i famílies plegats.

Comentarios