17.12.2018 |
clicama

Un grup d'alumnes alemanys visiten Mollet

La visita s'emmarca dins d'un programa d'intercanvi amb l'IES Mollet i van ser rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde de la ciutat

Els alumnes i professors amb l'alcalde i el regidor
Els alumnes i professors amb l'alcalde i el regidor
Un grup d'alumnes alemanys visiten Mollet

Aquest divendres al matí l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut un grup d'alumnes de dos instituts de Bad Saulgau i Ravensburg, a Alemanya. La visita s'emmarca dins del programa d'intercanvi d'alumnes i professors amb l'IES Mollet.

L'acte de recepció ha anat a càrrec de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i del regidor de Joventut i Projectes Europeus, Raúl Broto. Tots els joves alemanys van rebre un petit record de la ciutat.

Raúl Broto va explicar que aquestes rebudes es realitzen per què a l'Ajuntament li sembla important visualitzar el suport de la ciutat amb els intercanvis i també com una forma de contribuir a reforçar els llaços europeus.

Maria Josep Amigó, directora de l'IES Mollet va explicar que el grup d'alumnes i professors que provenen de l'institut Willi-Burth-Shule, de Bad Saulgau, i del Gewerbliche Shule, de Ravensburg, i que visiten Mollet en el marc del programa d'intercanvi de l'IES Mollet, resideixen al llarg de més d'una setmana amb famílies de la ciutat i fan diverses visites de caràcter cultural a la ciutat i a Barcelona. Fa uns dies, dintre del mateix intercanvi, un grup d'alumnes molletans van ser a Ravensburg.

En el cas de Ravenburg s'afegeix el fet que estigui agermanada amb Mollet així com la llarga tradició d'intercanvis educatius i culturals que mantenen les dues ciutats des de 2004. Precisament el pròxim mes està previst que una delegació institucional de Mollet visiti Ravenburg per signar la ratificació de l'agermanament.

Comentarios