12.07.2020 |
clicama

Un grup d’estudiants de Nova York visiten Gallecs

Un grup d’estudiants de Nova York visiten Gallecs

Un grup d’estudiants del Culinary Institute of America (CIA), amb seu a Nova York i que participen en una estada al Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona van visitar Gallecs fa uns dies.

Durant la visita van poder conèixer de primera mà totes els projectes que el Consorci de Gallecs ha desenvolupat al voltant del producte local relacionats amb la salut, la promoció de l’economia local, la protecció del medi ambient i la cultura. Un tast de productes locals, entrevistes amb productors locals i una reflexió àmplia sobre els projectes duts a terme entre l’Espai Rural de Gallecs i l’urbà de Mollet van centrar l’estudi dut a terme durant la visita.

Aquesta visita s’emmarca en el projecte europeu Agri-Urban dedicat a l’alimentació i la salut del qual l’Ajuntament de Mollet i el Consorci de Gallecs hi formen part.

Gràcies a la bona relació amb el Campus d’Alimentació de la UB s’ha dut a terme aquesta visita d’estudi que té per objectiu conèixer projectes agroalimentaris destacats a Catalunya, així com els productes mediterranis, la seva naturalesa, elaboració i cultura relacionada.

Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, el Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona, el Consorci de Gallecs i el mateix ajuntament de la ciutat estudiaran la possibilitat de signar un conveni de col·laboració que doni cobertura a futures visites d’estudi d’alumnes nacionals o internacionals d’aquesta institució.

Un grup d’estudiants de Nova York visiten Gallecs
comentaris