14.10.2019 |
clicama

La Generalitat presentarà aviat als ajuntaments de Mollet i Martorelles una proposta per millorar la rotonda de la Vinyota

La Generalitat presentarà aviat als ajuntaments de Mollet i Martorelles una proposta per millorar la rotonda de la Vinyota

Molt aviat el Govern de la Generalitat tindrà enllestida una proposta per solucionar els problemes viaris de la rotonda de La Vinyota de Mollet. Segons el director general d'Infraestructures de la Generalitat, Xavier Flores, durant les pròximes setmanes el govern es reunirà amb els Ajuntaments de Mollet i Martorelles per consensuar amb ells les actuacions que es duran a terme per millorar l'accessibilitat d'aquesta rotonda amb la C-17 i l'AP-7. Si tot segueix el calendari marcat, les obres començarien l'any vinent.


Flores ha participat aquest divendres a Mollet en la reunió de treball de l'Associació Àmbit B30. A la trobada hi han assistit representants de les empreses del territori i també dels ajuntaments com ara l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs.


La Generalitat es va comprometre ja fa mesos a consensuar amb els ajuntaments de Mollet i Martorelles una proposta tècnica per la rotonda de la Vinyota després que Mollet i Martorelles reclamessin incloure aquest sector dins del projecte d'ampliació de la C-17. Els ajuntaments proposen construir una nova rotonda entre el pont de l'Aiguabarreig i el carrer Carrerada, a l'entrada del polígon de Martorelles, i desviar el trànsit que prové de l'AP-7 per enllaçar amb la C-17 per fora de la rotonda del Decathlon.


Es calcula que actualment circulen per aquest punt més de 2.500 vehicles diaris amb molta presència de vehicles pesats el que provoca llargues cues i retencions.

Comentarios