Sábado. 25.11.2017 |
El tiempo
Sábado. 25.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

La Fundació Sanitària Mollet posa en marxa el nou espai de Rehabilitació ambulatòria

Les previsions són que es puguin atendre 2.000 processos nous a l’any.

L'equip de professionals del servei
L'equip de professionals del servei
La Fundació Sanitària Mollet posa en marxa el nou espai de Rehabilitació ambulatòria

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el nou espai de rehabilitació ambulatòria de la Fundació Sanitària Mollet que s’emmarca en el Programa de Rehabilitació integral de la institució. El nou dispositiu es troba en un espai remodelat de l’Hospital Sociosanitari, situat a la planta baixa i amb molt bona accessibilitat per part de la ciutadania.

A més del servei de rehabilitació que es fa a cada centre per a les persones ingressades tant al Sociosanitari com a l’Hospital d’Aguts, en aquest nou espai es farà la rehabilitació ambulatòria de la persona usuària que ve de fora, i també molt enfocada sobretot a la persona malalta crònica. Les previsions són que es puguin atendre 2.000 processos nous a l’any.

L’equip de professionals està format per dos professionals mèdics especialistes en rehabilitació, 4 fisioterapeutes, 2 auxiliars i una terapeuta ocupacional.

El nou dispositiu ofereix rehabilitació del sòl pelvià, rehabilitació respiratòria, osteoarticular i neurològica. D’entre l’equipament destaca: ultrasons, microones, electroteràpia (TNS, interferencials, electroestimulants, ...), làser, magnetoteràpia, infraroigs, banys de parafina i hipertèrmia.

L’espai té 210 metres quadrats distribuïts en una sala de grups (per realitzar activitats sobretot d’educació sanitària), un gimnàs i 13 boxes.

Aquest nou espai s’ha presentat aquesta setmana de la mà del director general de l’FSM; el Dr. Jaume Duran, la direcció assistencial amb la Dra. Xènia Acebes i la Mireia Vicente, i els responsables de Rehabilitació, el Dr. J.A Mas-Yebra, i Marta Pascasio.

Comentarios