Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Freudenberg a rueda dóna 4.801 € a APINDEP, cooperativa de persones amb discapacitats

A l'acte han assistit Sergi Mingote i Miquel Luque, que van creuar l'Estret de Gibraltar per la mateixa causa solidària

Una donació molt benvinguda
Una donació molt benvinguda
Freudenberg a rueda dóna 4.801 € a APINDEP, cooperativa de persones amb discapacitats

El moment de la donacióA les 13 h d'aquest dilluns el Conseller Delegat de Freudenberg España, Jaume Cané, ha entregat un xec amb 4.801 € a APINDEP, quantitat recaptada durant la darrera edició de 'Freudenberg a rueda'. APINDEP és una cooperativa sense ànim de lucre creada l'any 2006 que treballa per aconseguir la integració a la societat de persones amb discapacitats.

Uns 300 participants van col·laborar en la sisena edició de la iniciativa solidària 'Freudenberg a rueda' en el Circuit de Barcelona-Catalunya que es va omplir de treballadors de l'empresa fent quilòmetres en bicicleta per recaptar diners, ja que la distància recorreguda es transformava en aportació econòmica per a APINDEP. El premi l'ha recollit Mercè Llauradó, presidenta d'aquesta cooperativa.

A l'acte hi han assistit Sergi Mingote i Miquel Luque, els dos esportistes que fa poques setmanes van creuar l'Estret de Gibraltar per recaptar diners per a la mateixa causa, i que també han participat en aquesta edició de 'Freudenberg a rueda'.

Comentarios