09.08.2020 |

La Flama del Canigó enlluerna Mollet la Revetlla de Sant Joan

La Flama del Canigó enlluerna Mollet la Revetlla de Sant Joan

La Flama del Canigó va enlluernar Mollet en una nova Revetlla de Sant Joan. Una delegació del Club Muntanyenc Mollet va portar-la des del Canigó el mateix dissabte, tal i com fa l’entitat molletana des de fa més de quatre dècades. Consulta la galería d'imatges de la Flama del Canigó de Mollet.

La flama va arribar a Mollet al vespre i va fer la seva entrada triomfal a la plaça Catalunya passades els vuit del vespre. La flama del Canigó va arribar en una cercavila amb els Gegants de Mollet, els Castellers i una petita representació del Club Muntanyenc. “Ha estat una pujada que vam fer el divendres a la matinada per portar la flama. És molt emotiu amb prop de 400 persones allà el cim, en una gran fogata”, va explicar el representant del Club Muntanyenc, Josep Solé, que va ser una de les persones de la delegació molletana. “Hem sortit aquest matí de dissabte a les nou, fins aquí Mollet”, va dir Solé, en arribar a la plaça Catalunya. La flama va ser rebuda a Mollet amb centenars de persones, que no val voler perdre’s com encenia el peveter molletà.

Fins a la seva arribada, Tradicions i Costums va animar la jornada amb les sardanes amb la Cobla Sabadell. La flama va rebre el ball dels gegants i un pilar dels Castellers. Tot seguit, representants del Club Muntanyenc i Ball de Diables van llegir un manifest de Jordi Cuixart, empresonat, d’Ómnium Cultural. “Un agraïment infinit a totes les entitats que la fan possible. La Flama del Canigó és un símbol d’agermanament dels pobles catalans”, deia en el text.

Abans d’oferir la flama del canigó a d’altres localitats del Baix Vallès, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, va remarcar que la flama “és un símbol d’agermanament dels pobles de llengua catalana. Esperem que la flama ens il•lumini i ens faci caminar en el respecte, la tolerància i la concòrdia”, va destacar Pérez, a banda d’agrair la col•laboració de les entitats.

La festivitat va continuar a la plaça Catalunya amb la segona part de les sardanes, amb la Cobla Sabadell, mentre que la flama va enlluernar la foguera de Sant Joan al Parc de Ca l’Estrada amb un sopar popular.

La Flama del Canigó enlluerna Mollet la Revetlla de Sant Joan
comentaris