25.08.2019 |
clicama

Finalitza la remodelació de la plaça de l'Estatut

La plaça acull un espai de jocs infantils de tres nivells i adaptat d'acord amb les peticions de veïns i de l'AMPA de l'Escola Sant Jordi

Finalitza la remodelació de la plaça de l'Estatut

L'Ajuntament de Mollet ha remodelat la plaça de l'Estatut creant un espai de jocs infantils de tres nivells adaptat. Per fer aquesta obra, l'Ajuntament ha estat en permanent contacte amb la direcció i l'AMPA de l'Escola Sant Jordi i amb l'Associació de Veïns del barri de l'Estació del Nord per comptar amb les seves aportacions a l'hora de dissenyar l'espai.

Aquesta remodelació integral de la plaça, que s'obrirà al públic aquest divendres, ha comportat la supressió de barreres arquitectòniques, la instal·lació de jocs infantils nous, en dos espais diferenciats amb terra de cautxú, que garanteix més seguretat, i un tercer espai on s'instal·laran miniporteries per poder jugar a la pilota.

Des de l'escola, el seu director, Juanjo Baños, ha valorat que l'Ajuntament "hagi comptat amb les aportacions que hem fet els pares i mares, així com amb els veïns del barri, per crear aquest fantàstic parc", i fruit d'aquestes aportacions "ha estat la creació d'un tercer espai perquè els nens també puguin jugar a la pilota".

Pel que fa a l'Associació de Veïns de l'estació del Nord, la seva presidenta, Soraida Hernández, ha valorat especialment un espai "que podran aprofitar els alumnes de l'Escola Sant Jordi a les entrades i sortides del col·legi, però també la resta de nens i nenes del barri, sobretot els caps de setmana".

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut destacar "un nou projecte que posa de manifest, una vegada més, la nostra voluntat de treballar conjuntament amb la ciutadania per fer de Mollet una ciutat millor". Per Monràs també és important "tenir en compte que actuacions com aquestes són possibles gràcies a l'aprovació dels pressupostos", i en aquest sentit, ha volgut agrair "aquells grups que han facilitat la seva aprovació, i per tant, que es pugui seguir invertint per millorar la nostra ciutat, com és el cas d'avui".

La reforma ha tingut un cost aproximat de 155.000 euros

Comentarios