10.07.2020 |
clicama

Èxit de la jornada solidària contra el càncer de mama

Èxit de la jornada solidària contra el càncer de mama

Èxit de participants en la primera cursa en talons solidària contra el càncer de mama organitzada aquest dissabte 19 d’octubre per la Colla Morada en el marc de la celebració dels seus 25 anys, i coincidint amb el dia internacional del càncer de mama. En total, es van vendre més de 70 dorsals per participar en aquest cursa que es va organitzar amb un circuit circular de 100 m que s’havia de recórrer 2 vegades. Tots i totes les participants van rebre una bossa amb uns obsequis.


Tot i que inicialment els actes s’havien d’organitzar al Parc de Can Mulà, finalment es van fer al Parc de Les Pruneres. Allà també es van fer altres activitats com la del tall de cabell solidaris amb Cabell Boig, actuacions musicals, tallers, gegants, batucada... Tot amb la finalitat de recaptar diners per lluita contra el càncer ce mama.


La jornada d’activitats va ser organitzada per la Colla Morada juntament amb entitats i associacions diverses de Mollet, i amb la col·laboració especial del VHIO (Institut Oncològic Vall d’Hebron).


La jornada va començar a a les 16.30 hores al Centre Cívic La Marineta amb la xerrada “Preguntes i respostes sobre el càncer de mama” que va anar a càrrec del Dr. Orland Diez i Gibert, facultatiu d’oncogenètica de l’Hospital Vall d’Hebron i investigador de l’Institut oncològic Vall d’Hebron. La sala es va omplir de gom a gom.


Un cop acabada aquesta xerrada, les gegantes de la Colla Gegantera de Mollet van realitzar una cercavila, juntament amb el grup de batucada FemClap, fins al Parc de Les Pruneres.

 

Èxit de la jornada solidària contra el càncer de mama
comentaris