23.01.2021 |
clicama

Els Reis d’Orient es podran veure el dia 5 de gener al Pavelló de Riera Seca amb cita prèvia

Els Reis d’Orient es podran veure el dia 5 de gener al Pavelló de Riera Seca amb cita prèvia

Finalment ja s’ha resolt la incògnita de com serà l’arribada dels Reis d'Orient a Mollet del Vallès. Els nens i nenes de Mollet podran veure i saludar a Ses Majestats els Reis d'Orient al pavelló de la Riera Seca el dia 5 de gener, des de les 17 h de la tarda fins a les 22 h de la nit. Per accedir al recinte el dia de reis caldrà demanar cita.

Cal recordar que en els pròxims dies  els nens i nenes que ho desitgin, podran lliurar la seva carta al Patge Reial que estarà al Mercat Vell, també caldrà demanar cita.

Tant si es vol veure al Patge Reial els dies 2,3,4 de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i el dia 5 de 10 a 13 h de gener com per veure a Ses Majestats el 5 de gener de 17 a 22 hores cal demanar cita a la web de l’Ajuntament de Mollet a partir del dimarts 29 de desembre a partir de les 14 hores.

L’Ajuntament informa que cada persona podrà triar una franja horària i obtenir fins a un màxim de 4 entrades.  Les cites es donaran fins a esgotar l'aforament permès per cada franja horària.

Una vegada demanada la cita cada persona obtindrà un codi QR que s’haurà de mostrar per accedir al recinte. El comprovant es pot portar al mòbil o bé imprès.

 L’Ajuntament de Mollet indica que l’entrada només es podrà fer servir durant l’hora reservada. Les cues s’han de fer mantenint la distància de seguretat i és obligatori portar mascareta.

L’Ajuntament  de Mollet dubtava sobre com seria la recepció als Reis i havia previst la possibilitat d’organitzar una cavalcada amb les carrosses reials pels carrers de la ciutat, encara que, per motius sanitaris,  sense la presència de gent als carrers que haurien de veure el seu pas des de finestres i balcons.

Finalment, però, s’ha optat per la seva presència al pavelló de Riera Seca a causa de la resolució SLT/3397/2020 de 22 de desembre de la Generalitat de Catalunya, que indica que totes les activitats i esdeveniments nadalencs han de ser estàtics, amb control d’accés i amb cita prèvia.

Vallès Visió emetrà un programa especial a les 4 de la tarda del dia 5 de gener perquè els nens i nenes puguin gaudir de la seva arribada a la ciutat, que enguany no serà en tren. Al programa podran sentir unes paraules que els dedicarà el Rei Melcior i el lliurament de les claus de les llars de la ciutat, entre d’altres.

Josep Monràs, l’alcalde de Mollet afirma “hem mantingut fins al darrer moment l’opció que més ens agradava que era fer una rua per la majoria de carrers de la ciutat perquè els nens i nenes poguessin veure els Reis des del balcó i la finestra de casa seva i així evitar desplaçaments. Però el decret de la Generalitat no ens ho permet, així que, com volem que els nens i les nenes puguin saludar als Reis Mags, hem preparat tot perquè ho puguin fer al Pavelló de Riera Seca durant la tarda del dia 5 de gener. La recepció a Ses Majestats i el discurs del Rei Melcior que enguany no es podrà fer a la Plaça Major, com cada any, es podrà veure a Vallès Visió a les 4 de la tarda”

Els Reis d’Orient es podran veure el dia 5 de gener al Pavelló de Riera Seca amb cita prèvia
comentaris