07.04.2020 |
clicama

Els nous pisos tutelats de la Fundació Alb-Bosc per a persones amb discapacitat psíquica estaran enllestits al setembre

Els nous pisos tutelats de la Fundació Alb-Bosc per a persones amb discapacitat psíquica estaran enllestits al setembre

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz, i el president de la Fundació Alb-Bosc, Zoilo Lahuerta, han visitat avui els 24 habitatges nous que s’estan construint al carrer de Cristòfor Colom, 30, de la ciutat.

L’immoble tindrà 24 places destinades a persones amb discapacitat psíquica i estarà connectat amb els altres 18 habitatges tutelats que ja hi ha al carrer del Ferrocarril, i que també gestiona la Fundació Alb-Bosc.

L’edifici, de més de 1000 metres quadrats repartits en tres plantes, a més dels habitatges té diversos serveis compartits com bugaderia, menjadors, cuina, aules i un gran espai per actes d'uns 160 metres quadrats.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès va cedir el terreny a la Fundació Alb-Bosc de familiars de persones amb discapacitat psíquica perquè hi construís el nou edifici. També ha facilitat les obres amb la bonificació de les llicències i ha prestat el seu suport a la fundació sempre que s’ha requerit, tal com va apuntar el president de la Fundació Alb-Bosc, Zoilo Lahuerta.

El president de la Fundació Alb-Bosc ha comentat que de les 24 places “22 ja les tindríem ocupades si la Generalitat fes les subvencions per aquests nois i noies”. Lahuerta també ha explicat que el preu del projecte supera el milió d’euros i ha destacat que les obres estaran acabades el mes de setembre que ve.

Durant la visita d’obres, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha explicat que l’Ajuntament “sempre és al costat d’aquests projectes socials i ens agradaria que la Generalitat també hi contribuís amb recursos econòmics”. L’aportació del consistori molletà és de gairebé 800.000 euros.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès forma part del patronat de la Fundació Alb-Bosc.

Comentarios